Co by nemělo chybět na maturitním plese!

Nela Ambrozková01.10.20204 min.Společenské akceZpět na výpis článků

Maturitní ples je krásným zakončením celého studia na střední škole, po plese zbývá už jen ta maturita. Na co si ale dát pozor při plánování maturitního plesu a na co nezapomenout? To se dozvíte v následujícím článku.

Bodem číslo jednaje řešení prostorů pro samotný ples. Vhodné jsou například společenské sály kulturních domů a podobně. Pokud máte malý rozpočet, tak maturanti v krajních případech řeší prostory i například v rámci tělocvičny ve škole. Možnost to určitě je, ale pokud chcete krásný ples v krásných prostorech, tak hledejte raději jinou alternativu než tělocvičnu.

Dalším bodem je doprovodný program. Určitě nezapomeňte na kapelu, která Vám bude hrát na plese a Vaši hosté díky ní se budou pohybovat i na parketu. Přece jen, bez hudby by to nebyl ples. Avšak jelikož je to přece jen studentský ples a studenti chtějí mít i party na svém plese, tak se to řeší formou DJ, který obvykle začíná hrát po půlnoci. Ples můžete i vyšperkovat dalším doprovodným programem, jako je například vyhlašování tomboly, taneční vystoupení, barmanská show a mnohé další.

Dále je také důležité nezapomenout na pití a jídlo pro návštěvníky plesu. Skvělou volbou je catering, který zajistí vše potřebné, a Vy se nebudete muset o nic starat. Vyberete si jaké pivo, víno, nealko a další bude v nabídce, stejně tak si můžete sestavit i menu.

Dále nezapomeňte ani na výzdobu, obzvlášť pokud máte ples v nějakém tématu- zde se fantazii meze nekladou. Na maturitních plesech jsou oblíbené balónkové výzdoby, ale dají se využít i květiny a další rozmanité dekorace.

Je dobré také nezapomenout na zaznamenání celého plesu formou fotek či videa. Proto je dobré mít na plese fotografa, který zachytí krásné momentky z Vašeho plesu a případně i kameramana, který Vám následně může udělat sestříhané video a Vy tak budete mít nádhernou vzpomínku na jeden z nejkrásnějších večerů ve svém životě. A u fotek ještě zůstaneme, jelikož velkým trendem (a není divu) je fotokoutek na plese

Je skvělý v mnoha ohledech. Například účastníci si mohou ihned odnést fotografii na památku a zároveň si návštěvníci užijí spousty zábavy díky vtipným rekvizitám.



Na závěr dbejte na detaily, které udělají právě tu dokonalost.
Pokud se Vám to zdá příliš složité a nevíte co a jak vybrat,
tak naše agentura Vám s tím ráda pomůže a zajistí vše,
co si budete přát. Nebojte, naše ceny jsou přímo skvělé
pro studenty, tak se nám neváhejte nezávazně ozvat
a určitě něco spolu vymyslíme.
 
Nela Ambrozková 
Copywrighter & bloger 

E: info@marypopps.cz 

Spolupracovali jsme s