Co by nemělo chybět na svatbě

Nela Ambrozková25.05.20204 min.FotokoutekZpět na výpis článků

Každá nevěsta se těší na samotný den „D“, kdy vrcholí její (nebo svatební koordinátorky) přípravy na svatební den. Se svatbou je spojené i spousta zařizování – od výběru místa, šatů, květin, výzdoby, programu, pozvánek a také i fotokoutku, který se v posledních letech stal velkým trendem na českých i zahraničních svatbách.

 Fotokoutek Vám pomůže k tomu, aby Vaše vzpomínky na svatební den byly zaznamenány na fotografiích. Obrovskou výhodou svatebního fotokoutku je to, že si hosté na svatbě užijí hodně zábavy při fotografování a samotného vybírání těch nejvtipnějších rekvizit, obzvlášť to platí ve večerních hodinách svatby.

 

Jak vybrat svatební fotokoutek?

Na začátku je dobré si ještě říct, jaké máme vůbec možnosti, jak fotokoutek zařídit a vybrat. Fotokoutek můžeme svěřit buď do rukou profesionálů, kteří se zaměřují na fotokoutky, anebo si můžeme sehnat obyčejný fotoaparát a postavit k tomu osobu, která se bude starat o fotografování. Každá možnost má své výhody a nevýhody a je jen na Vás, jakou možnost si vyberete. Hlavními výhody profesionálního fotokoutku jsou, že máte kompletní servis a vy se nemusíte o nic starat, dále pak je také obrovskou výhodou zaručená kvalita fotografií, možnost okamžitého tisku na místě, obrovský výběr rekvizit, které je možné připravit i na míru. Oproti tomu člověk, který se nevěnuje fotokoutku je ve většině případů sice levnější, ale to se hlavně odráží i na kvalitě fotografií. V závěru máme pak sice levněji vyřešen fotokoutek, ale na druhou stranu nakonec nemusíme být úplně spokojeni s fotografiemi a zjistíme, že fotky jsou pro nás nepoužitelné. Také zde můžeme zahrnout i to, že zde není možnost vytisknout fotografie ihned a naši hosté si je nemohou odnést hned na památku. Také nám i přibývají další starosti se zařízením rekvizit, pozadí a dalších věcí. Výběr fotokoutku se může na první pohled zdát jako úplně jednoduchá věc, ale opak je pravdou. Přece jen svatbu v ideálním případě řeší nevěsta jednou za život a celý svatební den chce mít krásný a do detailu promyšlený, a proto je výběr fotokoutku důležitou součástí plánování svatby.

 

Jelikož jsme produkční a eventová agentura MARY & POPP’S, tak jsme často řešili právě svatební fotokoutky. Avšak ne vždy jsme byli s externími fotokoutky spokojeni, tak jsme se rozhodli vytvořit náš vlastní fotokoutek s názvem fotonaakci.cz, který je podle nás takový, jaký by měl být správný fotokoutek. Důležité je říci, že každého klienta řešíme dle individuálních potřeb a přání našich zákazníků. Jsme z Pardubic, ale dojedeme za Vámi kamkoliv po ČR. Máme také obrovský výběr rekvizit a pozadí, pokud si z naší nabídky nevyberete, tak Vám zajistíme rekvizit i pozadí, které budou šité Vám na míru. Naše fotografie z fotokoutku je možné následně poslat mailem, sdílet na sociálních sítích nebo poslat na zaheslovanou online galerii. Obsluha fotokoutku je velmi vstřícná, milá a má za sebou již spousta zkušeností. Pokud byste měli zájem o nás fotokoutek nebo měli zájem o více informací, tak koukněte na náš web www.fotonaakci.cz. A jelikož na svatbách se často řeší, jak zabavit děti, tak kromě fotokoutku se na svatbách specializujeme na dětský koutek a jeho program. Jsme schopni Vám zařídit dětský program, který bude přesně podle Vašich představ a přání, aby malé ratolesti se na svatbě v žádném případě nenudili a bylo o ně postaráno.



Zábava na kterou nikdy nezapomenete. 
Neváhejte nás kontaktovat a my se postaráme 
ať máte na tento jedinečný den vzpomínky. 

 
Nela Ambrozková 
Copywrighter & bloger 

E: info@marypopps.cz 

Spolupracovali jsme s