Co s dětmi na svatbě?

Nela Ambrozková28.04.20204 min.Společenské akceAkce pro dětiZpět na výpis článků

Plánujete svatbu a už teď víte, že tam budete mít spoustu dětí? Otázkou je, jak zabavit děti na svatbě? Máme pro Vás skvělé řešení! Dětský koutek na svatbě má totiž hned několik výhod. Hlavní výhodou je, že je o děti postaráno a dospělí si mohou na chvilku odpočinout a bavit se s ostatními hosty. Další výhodou je, že i děti se zabaví a svatbu si také užijí.

Dětský koutek na svatbě

Základem každého dětského koutku je odpočinková a tvořící zóna. Ta může být v podobě dětských židliček a stolečků, křesílek, odpočinkových pytlů a mnohé další. U stolečků se dá dělat spousta kreativních aktivit, velmi oblíbené jsou omalovánky, pexesa, vystřihovánky, stolní hry a další. Skvělé je využití i svatebních omalovánek pro děti. 

Další podstatnou věcí v dětském koutku jsou plyšáci a nejrůznější hračky. Důležité je i myslet na to, jaké věkové složení dětí se na svatbě sejde a podle toho volit hry a aktivity pro děti. Dále je vhodné mít animátorku, která se o Vaše děti s radostí postará, zabaví a bude si s dětmi hrát. Zdá se to jako maličkost, ale věřte, že bude rádi, když i rodiče dětí bodou mít možnost se aspoň chvilinku s Vámi i hosty bavit. Dle finančních možností lze i k dětskému koutku připojit například skákací hrad, trampolínu či další atrakce pro děti. Také lze využít i drobné vystoupení v podobě kouzelníka, klauna, dětského divadélka a mnohé další. Zdá se Vám to příliš složité a už i tak máte spoustu starostí se samotným plánováním svatby? Trochu si to ulehčete a pošlete nám klidně poptávku, jelikož naše agentura se specializuje na dětské koutky na svatby. Máme spousty zkušeností a dokážeme vykouzlit přesně takový dětský koutek, jaký si vy budete přát. A nebojte naše animátorky jsou ty nejmilejší holky na světe, které se bezpečně postarají o děti všeho věku.





Dovolte nám,abychom se postarali o Vaše děti na svatbě. 
I pro děti to může být jedinečný den. Zábava, hry, hračky, 
vystoupení, na to vše mohou děti vzpomínat, když jste se 
brali. Stačí nám napsat a o vše se postaráme 
 
Nela Ambrozková 
Copywrighter & bloger 

E: info@marypopps.cz 

Spolupracovali jsme s