Jak zabavit děti na dětském dnu?

Nela Ambrozková27.05.20205 min.Akce pro dětiZpět na výpis článků

Pomalu, ale jistě se blíží již tradiční svátek všech malých ratolestí a to Mezinárodní den dětí. Tento výjimečný den se koná každoročně 1. června a má upozornit práva a potřeby dětí na celém světě. V Česku se hojně pořádají dny dětí, ať už je pořádají firmy, města a obce, restaurace, spolky či soukromníci. Není ani divu, že dětský den je čím dál tím více oblíbenější, jelikož ho milují hlavně děti, ale také dospělí, kteří si užijí radostné chvíle společně s rodinou a zažijí plno zábavy. Aby si svůj den děti pořádně užily, přinášíme Vám několik tipů, jak zabavit děti i dospělé.

  • Malování na obličej
    Malování na obličej se stalo velkým trendem, není divu, protože kdo by nechtěl být aspoň na chviličku princezna, pejsek, superhrdina, beruška a další?

  • Klaunské vystoupení
    Děti a klauni jdou od nepaměti dohromady. Proč? Protože kde jsou klauni, tam je smích. (A to my všichni chceme.) Ke klaunskému vystoupení lze i přidat například tvarování balónků, kde klaun naučí malé ratolesti (případně i dospělé) vytvarovat například pejska. Není to nic složitého, minimálně vytvarovat hada zvládne opravdu každý.

  • Dětský koutek
    Dětský koutek je výborný pomocníkem. Děti se zabaví s animátorky a rodiče si mohou na chvilku odpočinout a třeba si s ostatními dospěláky popovídt a dát si v klidu kávu. Animátorka se o děti bezpečně postará a dítě zabaví. Zkrátka všichni budou spokojeni.

  • Tvůrčí dílničky
    Dílničky pro děti jsou skvělou volbou i na dětské dny. Děti zabaví, něco si vytvoří a zároveň se rozvíjí i jejich kreativita. Skvělou výhodou je i to, že tvůrčí dílničky jsou vhodné ven i dovnitř (v případě nepříznivého počasí dokážou opravdu hodně zpříjemnit čas).

  • Kouzelnické vystoupení
    Čáry a kouzla uchvátí všechny věkové kategorie. Děti si sami mohou s panem kouzelníkem i vyzkoušet některá kouzla a mohou mu i pomoci při čarování. Kouzelnická show stojí minimálně za zvážení na Vašem dětském dnu, věřte tomu.

  • Šermířské vystoupení a staročeská řemesla
    Šermíři, králové, princezny, koně, šašci, kování a spousta dalšího patří k dávnějším dobám. Obrovskou výhodou je to, že děti to baví a zajímá a zároveň se něco málo dozví z dějin. Aspoň na chvilku se ocitnou v pohádkové atmosféře a spatří prince či princeznu.

  • Šlapací káry
    Šlapací káry či autíčka se mohou použít venku i uvnitř. Je možné i vytvořit dráhu, na které se budou konat závody a soutěže.

  • Skákací hrad
    Děti a nafukovací atrakce jdou prostě dohromady. Děti je prostě milují. Kromě skákacích hradů nabízí naše agentura i další nafukovací atrakce. Skvělá je například i nafukovací maxi skluzavka.

  • Soutěže a hry
    Soutěže a hry pro děti všeho věku jsou neodmyslitelnou součástí dětského dnu. Her pro děti existuje obrovské množství, stačí zapátrat v knihách, na internetu nebo to přenechejte naší agentuře, soutěží a her máme snad i milióny. Vždy je volíme dle konkrétní akce a požadavků, aby všichni byli spokojeni.

Zaujala Vás některá z aktivit a nevíte si s ní rady? Kontaktujte naši eventovou agenturu MARY & POPP'S prostřednictvím mailu nebo telefonu a my Vám se vším pomůžeme, budeme se na Vás těšit. Máme dlouholeté zkušenosti z oblasti eventů, zejména z akcí pro děti. Dbá na malé detaily, zábavu a zároveň bezpečnost. Zajistíme Vám část nebo kompletně celý dětský den od A do Z. 



S námi zkrátka zažijete Vy i děti ten nejúžasnější dětský den. 
Pro více informací nás můžete kontaktovat 
na našich emailech. 

 
Nela Ambrozková 
Copywrighter & bloger 

E: info@marypopps.cz 

Spolupracovali jsme s