Live Streaming jako nástroj v boji proti COVID-19

Lucie Štěpánková19.10.20205 min.Online službyZpět na výpis článků

Máme tu podzim, říjen roku 2020 a celá naše společnost se ocitla v „prapodivné době a prapodivném čase“. Všichni společně jsme se ocitli v „koronavirové době“. Když nás tento vir zasáhl na jaře a celá republika a celý svět se zastavil v čase, málokdo z nás si chtěl připustit, že by se situace znovu opakovala i na podzim. Velká část populace si prošla v jarních měsících velkou zkouškou a sáhla na samé dno a někdy doslova bojovala o přežití, jak zdravotní, finanční i psychické.

Uplynulo pár měsíců a stejná situace se s podzimními měsíci opakuje znovu - bohužel. Děti přestaly chodit do škol, čeká je distanční výuk na dálku, mnoho závodů a společností pozastavuje, nebo minimalizuje provoz, většina firem posílá své zaměstnance domů a nařizuje jim home office. Stopku má i kulturní život. Ano, zdraví nás všech má nejdůležitější hodnotu a proto je potřeba ho ochránit. Sociální kontakty je potřeba omezit na minimum. I přes všechny tyto restrikce a omezení tu máme možnost, jak být v sociálním kontaktu komunikovat s lidmi a vzdělávat se.  

Nabízíse tak možnost live streamu. Konání velkých kongresů, konferencí a seminářů v aktuální situaci nepřipadá v úvahu, ale jsou tu i možnosti, jak se k lidem dostat „až domů“ pohodlně a bezpečně. O co se vlastně jedná a jak tato služba funguje?Live stream je služba, která zajistí živý přenos konference, přednášky či semináře prostřednictvím internetu. Live stream  můžeme vysílat veřejně na sociální síti jako je Youtube, Facebook nebo Twitter. Díky této možnosti nemusíte rušit ani přesouvat předem stanovené termíny. Stačí nás zkontaktovat a my vše dořešíme za vás. Záleží pouze na vás, kterou možnost live streamu budete chtít využít, a která vám bude co nejvíce vyhovovat. Můžeme vám zajistit: online konferenci, online meeting, livestream školení, webináře, živé přenosy, video produkce, živé střihy z více kamer, nebo audiovizuální záznamy. Možnost live streamu je opravdu široká a v této době se může stát nepostradatelným pomocníkem. Určitý live stream používají i základní, střední i vysoké školy, které přešly na distanční výuku a vzdělávají své studenty na dálku. Díky těmto možnostem mohou učitelé a profesoři na dálku předávat své znalosti dál a online.

Pokud jste měli v nejbližších týdnech naplánovanou konferenci, kongres, či seminář rozhodně svůj termín nemusíte rušit nebo přesouvat na příští rok. Stačí si pouze vybrat, jakým komunikačním kanálem budete chtít online přenos vysílat, a my vše zajistíme do posledního detailu a k vaší spokojenosti. Live stream je v této nelehké době obrovským pomocníkem.




Live stream je nepostradatelným pomocníkem 
v této těžké době. Pro více informací 
nás můžete kontaktovat na našich 
emailech a telefonech. 

Bc. Lucie Štěpánková 
PR & Copywrighter 
E:info@marypopps.cz 
T:  +420 775 707 877 


Spolupracovali jsme s