Milion balonků na plese

Diana Exnarová25.01.20232 min.Společenské akceZpět na výpis článků

Přijali jsme výzvu na výzdobu maturitního plesu v podobě černo-bílých balonků. Prostě balonky všude kam se podíváš, ale vkusně a zajímavě nazdobené. Nicméně posuďte sami.

Co to pro nás znamenalo? Připravit tým lidí, kteří se budou na výzdobě podíálet. Pak už jen několik hodin nafukování, zavazování balonků, navazování do pásků pro jejich snadnější převoz.

Největší oříšek byl převést všechny na místo určení s minimální ztrátou. Už jste někdy viděli dodávku plnou balonků? Vypadá to vtipně a ta chuť si do nich skočit. Zavzpomínat na dětská léta. Nicméně ten nápad vás hned přejde při vzpomínce, jak dlouho trvalo je všechny nafouknout.  

Do cíle jsme dojeli s minimální ztrátou, která se na místě snadno napravila. Zbývalo už jen nazdobit uvítací halu, ochozy, sloupy, stoly, kde kromě výzdoby stolů nesměli chybět poletující balonky nafouknuté heliem. Vše jsme zvládli s půl hodinovým předstihem. Ples mohl začít.

Přemýšlíte nad tím, čím by jste ples oživili? Pojmout ho jinak, než ostatní před vámi? Dopřejte návštěvníkům i jinou zábavu, než jen tu taneční.
Fotokoutek s rekvizitami pobaví většinu návštěvníků a ještě si odnesou vtipnou fotografii na památku.

Chcete něco nevšedního? Co takhle virtuální realita. Pro většinu účastníků plesu to bude první setkání s touto technologií. Co víc si přát? Třeba barmanskou show, moderování plesu, živá hudba, DJ a nebo doprovodný program.

To vše a více umíme zařídit. Rádi splníme všechna vaše přání.



  
Pro více informací nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.
Rádi s Vámi realizujeme osobní setkání a společně
připravíme nezapomenutelný zážitek.

Diana Exnarová 

Copywrighter & bloger

E: info@marypopps.cz

 

 

Spolupracovali jsme s