Příběh fotokoutku

Nela Ambrozková05.03.20204 min.FotokoutekZpět na výpis článků

Fotokoutky se po celém světě staly velkým fenoménem na firemních akcích, plesech, svatbách, konferencích, veletrzích a na dalších příležitostech. Oblíbily se zejména proto, že nabízí okamžitý a kvalitní tisk fotografií, které budete mít jako krásné vzpomínky na dané akce, protože k fotokoutku patří samozřejmě i legrace a zábava.

Pro fotokoutek je také typické využívání rekvizit, ať už to jsou cedulky s nápisy, nejšílenější paruky, brýle a jiné doplňky. Často jsou rekvizity vybírány podle druhu a tématu akce.  Například můžeme říct, že na svatební fotokoutek budou úplně rekvizity, než na fotokoutek, který bude na firemním veletrhu. U výběru rekvizit je důležité myslet na to, aby například popisky někoho na akci neurážely apod. 

Další typickou „vlastností“ fotokoutku jsou pozadí. Ty můžeme rozdělit na přirozená a umělá. Přirozená pozadí se využívají ve většině případů tam, kde nám už daný prostor sám nabízí hezký interiér nebo exteriér a není potřeba umělé plátno či jiné uměle nastavené pozadí. Avšak současná situace je taková, že málokterý prostor nabízí hezké přirozené pozadí, proto přišli na řadu umělá pozadí. Na trhu existuje nespočet možných pozadí pro fotografování, dobrý fotokoutek by však měl být schopen zajistit pozadí na míru dle vašich představ. 

Při výběru fotokoutku je dobré brát v potaz hlavně to, jaké služby fotokoutek nabízí. Například jestli jsou schopni přijet za Vámi kamkoliv nebo mají omezený dosah dojezdu, dále pak jestli poskytuje fotokoutek rekvizity takové jaké Vy přesně chcete, to samé i u pozadí a mnohé další aspekty. 

Jelikož jsme produkční a eventová agentura MARY & POPP’S, tak jsme často řešili na akce právě fotokoutky. Avšak ne vždy jsme byli s externími fotokoutky spokojeni, tak jsme se rozhodli vytvořit náš vlastní fotokoutek s názvem fotonaakci.cz, který je podle nás takový, jaký by měl být správný fotokoutek.

A jaký je náš fotokoutek?

  • 20%Každého klienta řešíme individuálně dle jeho potřeb a požadavků.
  • Jezdíme na firemní akce a večírky, svatby, narozeniny, oslavy, plesy, konference, výstavy, veletrhy zkrátka všude kde nás potřebují.
  • Dojedeme kamkoliv po ČR.
  • Máme obrovský výběr rekvizit, který neustále rozšiřujeme a zároveň zajistíme rekvizity na přání.
  • Motivů pozadí máme celou škálu, která se čím dál tím víc rozšiřuje. Pokud si zákazník z pozadí nevybere, uděláme pro něj originální pozadí dle jeho představ.
  • Možnost vlastní grafiky na fotografie.
  • Fotografie sdílíme buď na sociálních sítích, mailu nebo je zde možnost zaheslované online galerie.
  • Do 100 km máme dopravu ZDARMA.
  • Naše obsluha je profesionální, milá a vstřícná.

Více podrobnějších informací naleznete na webových stránkách fotonaakci.cz.



Každý fotokoutek píše svůj příběh a i vy se můžete 
stát příběhem na Vaší akci ať už se jedná o soukromou 
oslavu, svatbu nebo firemní událost. Udělejte 
radost sobě i Vašim přátelům a kolegům. 
 
Nela Ambrozková 
Copywrighter & bloger 

E: info@marypopps.cz 

Spolupracovali jsme s