Jak na slavnostní vyhlášení?

Nela Ambrozková08.06.20205 min.Společenské akceZpět na výpis článků

Plánujte slavností vyhlášení či galavečer a nevíte si rady, jak ho uspořádat? Máme pro Vás několik tipů, jak uspořádat nezapomenutelný a dokonalý galavečer.

1. Vhodné prostory

Vyberte hlavně takové, aby se hodily k dané akci. Pro slavnostní vyhlášení a galavečery se hodí zejména společenské sály či nějaké obdobné slavnostní prostory. V některých případech lze udělat slavnostní vyhlášení i venku, to se týká hlavně sportovních akcí. Vždy vybírejte tak, aby prostory odpovídali formálnosti akce.

 

2. Výzdoba

Výzdoba udělá i z ne příliš reprezentativního prostoru dokonalý a kouzelný prostor, opravdu dokáže dělat divy. U výzdoby si dejte opravdu záležet a dbejte na detaily, které utvoří právě tu dokonalost. Pokud s výzdobou nemáte velké zkušenosti, svěřte to raději odborníkům. Lze využít například balónkovou či květinovou výzdobu a také mnohé další. Dávejte si pozor ať to nepůsobí kýčovitě.

 

3. Ceny a upomínkové předměty pro vítěze

Co by to bylo za slavnostní vyhlášení, kdyby vítěz nedostal cenu? Proto nezapomeňte vítězi i účastníkům dát aspoň malé a upomínkové předměty na danou akci. Oblíbené jsou například poháry či skleněné trofeje, které lze vyrobit i s logem a textem na přání zákazníka.

 

4. Doprovodný program

Kromě samotného vyhlášení je již nepsaným pravidlem, že součástí je i doprovodný program. Ten může mít hned několik podob. Můžete využít například taneční vystoupení, hudební vystoupení či nějakou show. Velice oblíbená je barmanská show, která rozproudí a uvolní atmosféru.

 

5. Občerstvení

Nezapomeňte na všechny účastníky akce a dopřejte jim to nejlepší občerstvení. Skvělou formou občerstvení, obzvlášť pro velký počet lidí, je využití rautu, který si můžete sestavit přesně tak, jak si představujete. Pro raut jsou již typické oblíbené jednohubky a chlebíčky, obložené sýrové či salámové mísy, spousty zeleniny a ovoce a nejrůznější speciality. V dnešní době si dávejte také pozor na nejrůznější diety a formy stravování u lidí, proto vždy zahrňte aspoň nějaká vegetariánská, veganská, bezlepková a jiná jídla do menu. 


Bude nám ctí, když necháte tuto slavnostní akci
právě na nás. A my se Vám odvděčíme tou nejlepší
akcí. Pro více informací nás můžete kontaktovat 
na našich emailech.
 
Nela Ambrozková 
Copywrighter & bloger 

E: info@marypopps.cz 

Spolupracovali jsme s