Spolu proti melanomu

Diana Exnarová23.05.2023Zpět na výpis článků
Trápí vás nejistota, zda znaménka nacházející se na vašem těle jsou neškodná? Máte v rodině rakovinu kůže?
Čekací doba u kožního lékaře je nekonečně dlouhá? Nebo jen nemáte čas běhat po doktorech?

Nejen z těchto důvodů pořádá Česká průmyslová zdravotní pojišťovna akci spolu proti melanomu.
Stačí přijít, vystát si frontu, která většinou nezabere déle, než půl hodiny. Následuje vyšetření u jednoho ze tří kožních lékařů.
Kromě vyšetření znamének si můžete nechat změřit množství svalové hmoty, vody a tuku v těle na přístroji In Body 270.


U melanomu je důležité hlavně zachytit podezřelý nález co nejdříve.Proto neváhejte a přijďte včas. Někdy půl hodina dokáže prodloužit život o několik let.

Kde nás můžete zastihnout? V podstatě se akce pořádá v každém větším městě po celé ČR. Vždy od 10 do 17:00. Přesný rozpis naleznete na stránkách České průmyslové zdravotní pojišťovnySpolu proti melanomu

Co zajištění takové velké akce pro Českou průmyslovou zdravotní pojišťovnu znamenalo z hlediska organizace?
Několika měsíční příprava v kanceláři. Zábory, komonikace s městy, žádosti o záštity, oslovování lékařů a další administrativní práce. Další dílčí úkol naložení inventáře do našich aut a mohlo se vyrazit na roadshow.
Následoval přejezd do vybrané lokality. Každý den vstávání v brzkých ranních hodinách, abychom za každého počasí od páté hodiny začínali stavět velký hlavní stan s ordinacemi, včetně dvou menších doprovodných stanů. Připravit stoly, židle, dezinfekce, výzdobu, cateringový stůl pro doktory a personál pojišťovny. Tím, ale naše práce zdaleka nekončila.

V průběhu akce jsme dále zajišťovali rozdávání letáčků, oslovování kolemjdoucích lidí,koordinace celé akce, aby vše běželo jako na drátkách.



Po skončení nás čekalo několikahodinové bourání včetně závěrečného úklidu, přejezd do dalšího města a ráno vše na novo ve čtyřdenních turnusech.


Sice náročné, ale zvládnutelné.




  
Pro více informací nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.
Rádi s Vámi realizujeme osobní setkání a společně
připravíme nezapomenutelný zážitek.

Diana Exnarová 

Copywrighter & bloger

E: info@marypopps.cz

 

 

Spolupracovali jsme s