25 výročí firmy Autocentra Barth

Diana Exnarová06.02.2023Firemní akceZpět na výpis článků
Máte větší prosperující firmu a čeká vás kulaté či půl kulaté výročí? Rádi byste pro svou významnou klientelu, sponzory, investory, partnery uspořádali oslavu? Nechte se inspirovat Autocentrem Barth, kde jsme zajišťovali část zábavného programu.

Co na této oslavě nesmělo chybět? Kvalitní raut s dobrým vínem. Samozřejmostí byla výzdoba salonu, jejíž součásti byly zaparkované vozy s možnou prohlídkou interiéru. Navázat spolupráci se známou osobou či klubem se vyplatí. I díky tomu si hosté užili autogramiádu hokejistů HC Dynamo Pardubice a večerního vystoupení Marka Ztraceného.
Akce začínala od odpoledních hodin a bylo potřeba zabavit děti pozvaných hostů. Což byl náš úkol. Vytvořili jsme dětský koutek, kde si s menšími dětmi hráli hostesky. Pro ty starší, ale i dospělé byla připravena virtuální realita a závodní simulátor F1. Nesměla chybět ani odpočinková zóna v podobě dětského kina, kde byli rozmístěné pohodlné pytle na sezení/ležení pro příjemné sledování pohádky.

Autocentrum Barth si ještě navíc zajistil další závodní simulátor F1 od jiné firmy, což se ukázalo jako velmi dobrý tah, jelikož oba dva simulátory byli po celou dobu vytížené ne jen dětmi. Dokonce ani vystoupení kouzelníka nedonutilo některé návštěvníky se vzdát místa ve frontě na simulátor.
Jediný, kdo na sebe dokázal upoutat pozornost většiny návštěvníků, byl Marek Ztracený se svým vystoupením, ale to už jsme začínali sklízet, aby vše bylo pryč, než koncert skončí.




  
Pro více informací nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.
Rádi s Vámi realizujeme osobní setkání a společně
připravíme nezapomenutelný zážitek.

Diana Exnarová 

Copywrighter & bloger

E: info@marypopps.cz

 

 

Spolupracovali jsme s