Slavnostní otevření s přestřižením pásky

Diana Exnarová03.01.20244 min.Firemní akceZpět na výpis článků
Jste větší rozrůstající se firma, která otevřela novou pobočku, obchod nebo dostavěla halu? 

Chtěli byste o tom dát vědět svým zákazníkům a obchodním partnerům? Uspořádejte oficiální otevření, o kterém se bude nějakou dobu mluvit. 

Co by nemělo chybět? Pěkná výzdoba, která bude lahodit oku, protože tu si lidé vždy vybaví při vzpomínce na tento den. Stejně tak dobrou atmosféru a občerstvení. Vezměme to tedy popořádku. První, co každému ulpí v oku, když vstoupí do místnosti, je výzdoba.  Proto na ni nešetřete, jestliže chcete udělat dojem. Stejně tak si lidé pamatují usměvavé hostesky, které nabízí u vstupu welcome drink. Občerstvení můžete volit buď pomocí studené kuchyně, kdy se hosté obslouží sami nebo kombinaci teplé kuchyně s obsluhujícím personálem a rautem. Použité nádobí posbírají hostesky. Nemusíte se tedy zatěžovat kam s ním. Navíc, budou udržovat pořádek u stolů. Nikoho nepotěší zašpiněné stoly od jídla. Stejně tak můžete řešit nápoje. 

Teď už máte zajištěnou výzdobu, jídlo a pití. Ještě to chce doprovodný program, aby se návštěvníci nenudili a vy jste zároveň z takto investovaných peněz získali nějakou reklamu.  Zaúkolujte zkušeného zaměstnance, který by organizoval komentované prohlídky pro VIP klientelu. Ty ostatní nechte samostatně nahlédnout do provozu. Můžete mít i cedulky s popisky, co nabízíte. Kam chcete směřovat vaše podnikání. Sice jsme už v moderní době, ale pořád se najdou lidé, kteří tyto popisky čtou. Celý slavností den zachytí fotograf. Kromě fotek vám může vytvořit video na sociální sítě. Každá reklama se počítá.

Den zpestříte proslovem a oficiálním přestřižením pásky s logem vaší firmy, případně datumem slavnostního otevření. Doprovodným programem ve formě hudebního, tanečního, zábavného či barmanského vystoupení doladíte příjemný zážitek z celého dne. Tematicky laděný foto koutek s logem vaši firmy nejen poslouží k prezentaci, ale zákazníci i ti potencionální si odnesou památku na tak významný den.
 
Rádi vám pomůžeme s realizací slavnostního otevření vaší firmy.
 



  
Pro více informací nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.
Rádi s Vámi realizujeme osobní setkání a společně
připravíme nezapomenutelný zážitek.

POSLAT POPTÁVKU

Diana Exnarová 

Copywrighter & bloger

E: info@marypopps.cz

 

 

Spolupracovali jsme s