Poděkování zaměstnancům a jejich rodinám

Nela Ambrozková18.05.20208 min.Firemní akceZpět na výpis článků

Family days je čím dál tím více oblíbená akce, které je určena zejména pro zaměstnance a jejich rodiny a přátelé. Je to skvělý způsob, jak se setkat se zaměstnanci a jejich rodinami v neformálním prostředí a zároveň si užít spoustu zábavy. Family days jsou navíc velice oblíbeným benefitem ve firmě. Jak ale uspořádat family days a na co všechno nezapomenout? Tomu budeme věnovat následující řádky.

Krokem číslo jedna je důležité zjistit pro kolik lidí (alespoň přibližně) bude určen Váš family days. Je to důležité zejména pro výběr prostorů, kde se bude akce odehrávat. Prostory lze rozdělit na venkovní a vnitřní, ale dá se říct, že většina firemních dnů se odehrává právě v létě, kde je lepší možnost využít venkovní prostory. Další výhodou venkovních prostorů je to, že jsou většinou prostory větší a vejde se tam i více lidí. A také všichni budou na čerstvém vzduchu. Avšak nevýhodou je nevyzpytatelné počasí, ale i to se dá mnohdy vyřešit pomocí party stanů a podobně.

Family days můžeme mít do nejrůznějších témat, fantazii se meze nekladou. Oblíbenými tématy jsou například námořníci, western a mnohá další. Nutné je ale říct, že téma rozhodně není podmínkou, záleží jen na Vás.

Důležitým bodem je samotný doprovodný program. Už z názvu akce „family days“ je jasné, že kromě zaměstnanců budou přítomné i jejich rodiny včetně dětí. Proto je důležité na děti nezapomenout a připravit jim předem vhodné a zábavné aktivity a atrakce, aby se na akci zabavil opravdu každý účastník. Vhodné jsou dětské koutky s animátorky, kde si s dětmi pohrají a zabaví, zároveň dospělí si na chvilku budou moci odpočnout od svých ratolestí. Dnes na trhu existuje nespočet doprovodných aktivit a atrakcí pro děti. Určitě k oblíbeným patří například skákací hrad, malování na obličej, soutěže a hry pro děti, kouzelníci, dětská divadélka a mnohé další. Stejnou pozornost bychom měli věnovat i programu pro dospělé, kde můžeme vyžít ty nejrůznější vystoupení či aktivity pro dospělé. Skvělou volnou jsou nejrůznější hudební a taneční vystoupení, komici, nejrůznější show a podobně. Záleží vždy na Vašem rozhodnutí co Vy a Vaši zaměstnanci preferujete.

Velmi důležitým a nutným bodem je brát zřetel na vybavení a techniku. Musí být zajištěno místo pro sezení, party stany, technika a ozvučení, vybavení pro catering a mnohé další. Také je dobré myslet i na výzdobu samotné akce, aby akce byla v jednotném a příjemném stylu. 

Další samostatnou kapitolou je i catering, aby všichni měli něco dobrého k zakousnutí. Důležité je vše mít promyšlené do posledního detailu a opravdu myslet na vše možné a být připraven.





Zdá se Vám to vše zbytečně složité? Nechte to na nás,
naše agentura Vám zajistí vše potřebné a určitě budete spokojeni,
jako spousta našich klientů. Vždy máme vše do posledního detailu
naplánované a vše také i zrealizujeme dle Vašich přání
a požadavků. Neváhejte nás kontaktovat, určitě
společně vymyslíme to nejlepší řešení.
 
Nela Ambrozková 
Copywrighter & bloger 

E: info@marypopps.cz 

Spolupracovali jsme s