Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2022

Zbyněk Severa14.12.20212 min.Zpět na výpis článků

Zdravíme všechny fanoušky a podporovatele naší společnosti MARY & POPP'S AGENCY, s.r.o., zdravíme naše klienty, obchodní partnery, spolupracovníky, zaměstnance, brigádníky a další, kteří nám pomohli úspěšně překonat nástrahy roku 2021.

Přichází období bilancování a uzavírání celého aktuálního roku a k tomu samozřejmě patří i poděkování za letošní spolupráci ve formě PFka a protože jsme letos nechtěli jen zkopírovat text Veselé Vánoce někde z internetu, jdeme do toho vlastní úvahou a vlastnoručně vyrobeným přáním, bude to poněkud delší, ale třeba to bude stát za to.

Rádi bychom Vám popřáli co nejkrásnější prožití svátků vánočních, prožijte prosím chvíle pohody, klidu a času se svými přáteli a rodinou, samozřejmě za předpokladu dodržení 3R (Rozestupy, Roušky, Ruce, tzn. ten, kdo přijde k babičce a neumyje si ruce, ten ať si nás nepřeje), však už to všichni známe téměř 2 roky a bohužel to nebude následující léta asi vypadat jinak.

Přejeme Vám, abyste se úspěšně vyhnuli každoročnímu předvánočnímu stresu v obchodních centrech při nákupech, při přebírání balíčků na České poště a v neposlední řadě přejeme štěstíčko na cestách a při každodenních dopravních zácpách ve městech, na silnicích a dálnicích.

Zkuste nyní na 14 dní totálně vypnout, odložit práci, starosti, stres, mobily, tablety, počítače, nesledovat všechny ty sociální sítě a my Vám slibujeme, že uděláme to samé, čímž víte, že my Vás přes svátky rušit nebudeme, nic nám ani Vám neuteče a pokud budete chtít, spojíme se společně zase v roce 2022.

Zkuste letos podpořit lokální obchodníky a producenty (a tím nemyslím nějaké „energo-šmejdy“ s předraženou elektřinou), ať už potravin nebo prostě lokální české výrobce čehokoliv.

Kupované, anebo vlastnoručně upečené cukroví? A proč vlastně letos nezkusit něco vyrobit?

Dárky? No, zbytečně to nepřehánějte, aby to nebylo tak, že za měsíc už ty dárky budou ležet bez využití někde v koutě (tak nějak to bylo v pohádce Grinch a asi to bude leckdy a často pravda).

A co balicí papír? Co takhle zkusit hned balicí papír a plast vytřídit?

Olej do odpadu prostě nepatří!!!

Pozor na kosti z kapříka a taky pozor na prskavky a svíčky, oheň je dobrý sluha, ale zlý pán.

Na Silvestra to nepřežeňte nejen s alkoholem, ale hlavně taky s petardami, ty obří čínští draci umí přeházet všechny prsty na rukou. Když o tom člověk přemýšlí, tak lidem by měli začínat svátky pohody a klidu, ale v praxi to znamená, že začíná záchranářům, zdravotníkům, hasičům a policistům začíná nejhorší „šichta“ v roce a ve spojení s COVID, no to si asi letos bohužel neodpočinou, tak na ně buďte milý a zajděte za nimi a doneste jim třeba něco dobrého k jídlu nebo tak něco…stejně tak, jako můžete donést třeba dětem do dětských domovů nebo dětských oddělení v nemocnicích nějaké dárky pro děti a personál a hned ty Vánoce budou zase o něco lepší a ten pocit, ten fakt zahřeje u srdíčka (osobní zkušenosti, doporučujeme).

Do nového roku Vám přejeme hlavně pevné zdraví, ať už to fyzické (např.: jezděte opatrně a bez nehod a samozřejmě se pokuste vyhnout Covidu), ale samozřejmě i to psychické zdraví, které je dnes a denně těžce zkoušeno vždy v podvečer při zprávách v TV.

Přejeme mnoho pracovních i osobních úspěchů do roku 2022, ať už ve spojení s námi či naší společností nebo kdekoliv jinde a jindy a s někým jiným, avšak velice rádi se s Vámi potkáme a navážeme nebo prohloubíme vzájemnou spolupráci. Budeme si přát a doufat, že se nebudeme muset setkávat pouze „elektronicky“ ale, že se budeme moct setkávat i osobně.

Děkujeme a přejeme veselé Vánoce a šťastný nový rok 2022.


Za tým MARY & POPP’S AGENCY, s.r.o. spolumajitelé společnosti 

Zbyněk Severa & Jakub Štěpánek

Spolupracovali jsme s