Virtuálka aneb nekonečná a nikdy nekončící zábava

Zbyněk Severa09.01.20232 min.Firemní akceZpět na výpis článků

Virtuální realita je budoucnost a my jdeme s ní, nechte se vtáhnout do oslnivého světa virtuální reality s námi.

Aktuálně disponujeme 6 sadami virtuální reality a tak zvládneme zajistit i jakoukoliv větší a náročnější akci a jsme schopni zajistit i více sad dle vašich požadavků. 

K šesti VR zařízením zajišťujeme 2 až 3 odborně školené osoby starající se o hladký průběh využívání virtuálních brýlí.

Virtuální realitu nabízíme na firemní akce, vánoční večírky, family days, zaměstnanecké akce, ale i na pobytové a příměstské tábory, sportovní a kulturní události, hudebních festivaly apod.

Virtuální realitu můžeme propojit s dalším zařízením typu TV, tablet, mobilní telefon, apod., následně je zážitek z virtuální reality k dispozici i ostatním účastníkům.

V případě stabilního připojení wifi můžeme všechny brýle připojit online a tak je možné, aby hráči hráli zvolenou hru proti sobě.

Provozování virtuální reality je ideální ve vnitřních prostorách, ale poradíme si i s realizací venku v párty stanech. Požadujeme ideálně cca 3x3 m prostoru pro bezpečnou manipulaci s brýlemi.

Na našich zařízeních si můžete vyzkoušet originální hry, nekonečnou zábavu, strhující 3D videa i hudební klipy. Vzdělávací a pohybové aktivity v různých tématech. 

Oblíbené hry a aktivity, kterými disponujeme jsou např.: Bowling, golf, box, tenis, NFL, Beat saber, podmořský svět, Everest, horolezectví, Iron-man, Spiderman a řada dalších...

V těchto hrách neleznou tu pravou zábavu děti od zhruba 10 let až po ty úplně nejstarší.Vyzkoušet si mohou virtuální realitu i děti mladší, avšak pouze jen jako ukázku na nepříliš dlouhou dobu.

Virtuální realitu nabízíme od roku 2018, máme tak dostatek zkušeností a dovedností s realizacemi tohoto druhu zábavy pro naše klienty.

Můžeme za Vámi přijet kamkoliv po celé České republice.

#eventspecialisti #marypopps #virtualnirealita #eventy #firemniakce






Pro více informací nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.
Rádi s Vámi realizujeme osobní setkání
a společně připravíme nezapomenutelný
zážitek pro vás i vaše zaměstnance.


Zbyněk Severa
 

Senior event manager & Production 

E: info@marypopps.cz 
T:  +420 775 708 777 

 

 

 

 

Spolupracovali jsme s